Anadolu Üniversitesi Yunusemre Kampüsü Öğrenci Kafeteryasında karşılaşılan kuyruk ve servis kapasitesi sorunları - İzgi, Meyil (Anadolu Üniversitesi, 1984)
Çalışma, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kafeteryası'nı kullanan öğrencilerin ve kafeteryada çalışan görevlilerin karşı karşıya bulundukları Kuyruk ve Servis kapasitesi sorunlarından ve bu sorunlara getirilen çözüm yollarından oluşmaktadır.
Tez kütüphanede yoktur.
Keywords: Müşteri hizmetleri