Kütahya kent merkezinde 1847-1930 yılları arasında inşa edilmiş anıtsal yapılar - Kerpiç, Ermıra (Anadolu Üniversitesi, 2022)
Anadolu eyaletinin yönetim merkezi olan Kütahya'da Tanzimat'tan sonra belirlenen tarih aralıklarında farklı üsluplarla bütünlük kazanan yapıların incelenmesini amaçlayan bir çalışmadır.
Sadece dijital ortamda erişilebilir.
Keywords: Kütahya, Mimari Üslup, Ahmed Fuad Paşa, Adalet Sarayı, Yeşil Camii.