Seçilen bir çerçevede statik hesap yöntemleri karşılaştırılması ( kuvvet yöntemleri) - Farnad, Asadollah (Anadolu Üniversitesi, 1989)
Örnek seçilen bir çerçeveye klasik kuvvet ve kuvvet matris metodu uygulanmıştır. Sonuçlar karşılaştırılmıştır.