Kulüplerde stratejik pazarlama yönetimi ve Kemer Golf & Country Kulübünde uygulama - Eser, Zeliha (Anadolu Üniversitesi, 1999)
Ağırlama sektörünün ana etkinlik merkezlerinden birisi olan kulüpler üyeleri için vardır. Üyelerinin istek ve ihtiyaçlarını tatmin etmek ve hızla gelişen rekabetin üstesinden gelebilmek için, stratejik pazarlama yönetimine oldukça fazla önem verilmektedir. Stratejik pazarlama yönetim süreci stratejik analiz, stratejik planlama, uygulama ve stratejik kontrolden oluşmaktadır. Kulüplerin bazı yönleri ile diğer ağırlama işletmelerinden farklılık göstermesinden dolayı stratejik pazarlama yönetimi uygulanırken bu farklılıklar göz önünde bulundurularak, her bir fonksiyonun üzerinde mümkün olduğu kadar detaylı bir şekilde çalışmak gerekir.
Sadece dijital ortamda erişilebilir.
Keywords: Konaklama sanayii Pazarlama; Stratejik pazarlama