Antik dünyada Thargelia festivali - Erdiken, Mustafa (Anadolu Üniversitesi, 2012)
Bu çalışmada antik dünyada kutlanan Thargelia Festivalinin kökeni, karakteri ve ritüellerine ilişkin öğeler incelenmiştir.
Sadece dijital ortamda erişilebilir.
Keywords: Festivaller Yunanistan Tarih 1500'e kadar