Sanayi işletmelerinde coğrafik bölge temeline dayanan organizasyon yapısının incelenmesi ve uygulama sonuçları - Kürümoğlu, Cesim (Anadolu Üniversitesi, 1986)
Çalışma dört bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde işletme kavramından söz edilmektedir. İkinci bölümde genel olarak planlama kavramı incelenmiştir. Üçüncü bölümün kapsamında ise sanayi işletmelerinde stratejik ve taktik planlama kavramı yer almaktadır.
Tez kütüphanede yoktur.
Keywords: Şirketler; Organizasyon