Kültürün denetçi ve denetim sürecine etkileri : - Erturan, İlkay Ejder (Anadolu Üniversitesi, 2007)
Türkiye'deki denetçilerin kültürlerinin denetim sürecine etkileri...
Sadece dijital ortamda erişilebilir.
Keywords: Kültür; Muhasebe denetimi; Muhasebe denetçileri