Pentür'de 'dans ve müzik' konusunun Marc Chagall ve Henry Matisse'deki yorumu - Güçlüoğlu, Nevin (Anadolu Üniversitesi, 1989)
Tezin ilk aşamasında, 'Dans ve Müzik' konusunda H. Matisse ve M.Chagall gibi önemli sanatçıları neden seçtiğim, Matisse ve Chagall'in yaşamı, sanat anlayışları ve eserleri incelenmiştir. İkinci aşamasında ise kendi pentürlerimin resimsel özellikleri ve yorumu vardır.
Sadece dijital ortamda erişilebilir.