Romatoid artritli hastalarda periferik kan polimorfonükleer lökosit fonksiyonları üzerine genel kısa dalga uygulamasının etkisi - Öner, Cengiz (Anadolu Üniversitesi, 1982)
da organizmanın kendi non-spesifik savunma yeteneğini güçlendirmek ...
Sadece digital formatta erişilebilir.
Keywords: Romatoit artrit; Lökositler