Kamış yapımının fagotun performansı üzerindeki etkileri - Hopa, Emre (Anadolu Üniversitesi, 2010)
Bu çalışma, fagot çalan müzisyenler için fagot kamışının yapım sürecini ve bu sürecin sonunda üretilen kamışın, fagotun performansı üzerindeki etkileri konusunda temel bilgiler içermektedir.
Keywords: Fagot Yapım